"HELPDESK"

Segítség diákoknak! Szolgáltatás neked, ha szükséged van segítségre vizsgáidhoz, dolgozataidhoz, szakdolgozatod elkészítéséhez! Hírek-Információk-Elemzések-a FELSŐOKTATÁS világából!

http://drama-education.com/lessons/index.htm

http://hu.wikipedia.org/wiki/Dr%C3%A1mapedag%C3%B3gia

http://www.drama-education.com/site/

http://www.idea-org.net/

http://drama-education.com/lessons/index.htm

http://d4lc.org.uk/

http://www.drama.hu/ 

 http://www.kavaszinhaz.hu/

 

Az ANIMÁTOR

A gulácsi találkozón mindig vannak érdeklődők, mert valahol az emberek érzik a fontosságát a szemzőhegesztésnek. A Szemzőhegesztők Országos Egyesülete, minden hónapban más helyszínen szervezi a találkozókat. A szemzők fontos, hogy megtalálhatók legyenek a környéken. Gyakran elhanyagolják a szép érett szemzők hegesztését. Hazánkban is több évtizedes elmaradás után, a Szemz. Heg. Egyesület 2001-es létrejötte után kezdik újra felfedezni. Ma már a legtöbb ember érti, hogy a meghegesztett szemzők, vagy tájnyelven szimzők nélkül nem élhet az emberiség. Ezt az eredményt csak olyan jól felkészült lelkes szakemberekkel lehetett elérni, mint akik itt is Gulácson tevékenykednek. A találkozó programjai között ott szerepel az oktatás, a tapasztalatok cseréje és a szemző hegesztésével kapcsolatos problémák lehetséges megoldása.

Tudjuk, hogy a mai ember nehezen mozdítható. A lelkes szervező csapat motorja Hegedűs Roland, akit ezután csak röviden, ahogy ő szereti csak Hegeró –nak fogom nevezni. Most is, ahogy körbefuttatom a szemem a gulácsi hegy lejtőjén Hegerón akad meg a tekintetem, aki éppen csüggedt hegesztőket, röviden Hegéket vigasztal. Nem tudom mi lehet a baj, talán nem elég érett a szimző, vagy nem kapott lángra a vatta. De az is lehet, hogy csak hatalmi dráma zajlott le az eddig eredményes Hege csoportban.

Hegeró jelenléte mindig garancia az efféle válságok kezelésére, hiszen személyes példamutatással vezeti a munkát. Nem is vezeti, inkább kiszolgálja, segíti és nem utolsó sorban buzdítja. A személye hajtóerő, kirobbanó energia és életet lehel a csüggedt megfáradt tagokba. Ráadásul mindezt mindenfajta elismerés nélkül teszi. Ahol beindul az igazi hegesztés onnan tovább áll és hagyja kibontakozni az ifjú hegesztőket. Sőt nem csak a Hegéket, hanem a szemzőket is. Akár mesterfogások bemutatásáról van szó, akár nézeteltérések elsimításáról, vagy csendes kitartásra, a sikerbe vetett hitre való ösztönzésről ott megtalálható. Köszönjük Hegeró te ANIMÁTOR!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 25
Heti: 137
Havi: 566
Össz.: 129 171

Látogatottság növelés
Oldal: Drámapedagógia
"HELPDESK" - © 2008 - 2024 - helpdesk.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »